Trendy vůní roku 2024

Jaro a s ním i celý rok 2024 je v plném proudu. Víte, jaké jsou trendy pro letošní rok a s jakou vůní rozhodně nešlápnete vedle?

Letos v módě parfémů frčí udržitelnost a transparentnost. Hledáme ty parfémy, které dlouho vydrží a jsou hodnotné. Ve spojení s touhou po nadčasové eleganci a klidném, spokojeném životě bez potíží se do popředí dostává spojení klasických ingrediencí spolu s velmi neobvyklými vůněmi. Naše vůně NEFRITO tyto trendy báječně splňují. Kterými se necháte zlákat vy?

Přírodní ingredience a rostlinné složky solidní kvality získaných férovým způsobem bez ubližování přírodě rozhodně hrají v letošním roce prim. Sentimentální vanilka, výrazné koření i hřejivé tóny mošusu a ambry, jsou letos velmi vyhledávanými již v jarních a letních měsících, přestože dříve jsme je považovali za vůně těžší, tedy podzimní a zimní. Letos se ale společnost chce cítit báječně po celý rok - a právě tyto vůně vyzařují pokoj, dobrou pohodu, klid a bezpečí, které v současném světě rozjitřeném ekonomickou krizí tolik potřebujeme.

Klasické vůně se letos až neobyčejně intenzivně snoubí s vůněmi exotických a neobvyklých esencí volajících po jednoduchosti. Netradiční ingredience, jako jsou yuzu, oud, kadidlo či myrha dodávají parfémům hloubku a neobvyklý nádech, jež nezapomenete, stejně jako hezké vzpomínky. Kombinaci zmíněných surovin podporují také svěží a čisté vůně citrusů a bílých květů, jež každému rozjasní den a zvednou náladu.

V letošním roce proto jednoznačně vyniknete s našimi parfémy Aura, Lilian, Veronika a Victoria z dámské řady, nebo s vůněmi, Thomas či Viktor z kolekce pánské. Ať již preferujete vůně jakékoliv, rok 2024 můžeme směle prohlásit za rok neobvyklých kombinací, rok experimentování i návratu k tomu dobrému, bezpečnému a známému. K tomu, co bylo.