Kam aplikovat parfémy

5 tipů na správnou aplikaci parfému

Mnoho lidí bere aplikaci parfému jako rutinu a vlastně se ani nezamyslí nad tím kdy, kam a jak ho aplikovat. Všechno to má ale vliv na to, jak dlouho Vám bude Vaše oblíbená vůně dělat přes den potěšení. Pojďme si tedy říct, jak použít oblíbený parfém tak, abyste nešlápli vedle.

Aplikujte na prokrvená místa
Nejlepší místo kam vůni nanést jsou prokrvená místa. Možná jste ale netušili, že jich je mnohem víc než jen oblast krku. Na obrázku se můžete inspirovat, na jakých místech se navonět, aby se za Vámi každý na ulici otočil a nechal se pohltit vaší smyslnou vůní. 

 

Netřete parfém o zápěstí
Jedním z míst, kam je vhodné parfém nanést, je zápěstí. Důležité je ovšem zmínit, že byste následně neměli o sebe zápěstím třít. Kvůli tření by mohla vaše vůně rychleji vyblednout a už byste nemuseli cítit tu vůni, do které jste se zamilovali.

 

Nastříkejte parfém a projděte jím
Méně je občas více. Místo zběsilé aplikace velkého množství parfému po celém těle, ho nejprve naneste na nějaké z prokrvených částí těla a poté ho rozprašte do vzduchu a oblakem vůně se projděte jako na přehlídkovém mole. Díky tomu budete mít parfém nanesený rovnoměrně a bude Vám tak přes den dělat příjemného společníka.

Po sprše a hydrataci
Nejlepší čas kdy nanést parfém je po sprše. Teplá voda totiž pomáhá s lepším zachycením Vaší nádherné vůně na tělo. Poté, co nanesete své oblíbené tělové mléko nebo olejíček, použijte parfém. Díky olejovým částečkám se vůně lépe přichytí a vy si ji budete moct užívat mnohem déle.

 

Vůně do vlasů
Kromě použití vůně na tělo, můžete aplikovat parfém také do vlasů. Parfém ale nestříkejte přímo na vlasy. Buď ho rozprašte do vzduchu a projděte se jím, nebo můžete malé množství nanést na svůj kartáč a vlasy jím pak jemně pročesat. Ve chvíli kdy zafouká vítr okouzlíte svou vůní všechny kolemjdoucí.

 

kam_aplikovat_16-9 (1)

 

A pokud zrovna přemýšlíte o novém parfému, určitě se podívejte na naší nabídku. Vzhledem k rozmanitosti vůní a jejich smyslnosti si u nás vybere každý. Chcete s výběrem poradit? Neváhejte nás kontaktovat a my pro Vás najdeme to pravé ořechové.

 

Věděli jste, že... 🍀

Jeden parfém může vonět na každé pokožce jinak? 

Každý člověk má svůj vlastní jedinečný tělesný zápach způsobený kombinací faktorů jako jsou genetika, výživa, hormonální rovnováha a životní styl. Tento zápach může ovlivnit to, jak parfém voní na každé pokožce.

Kromě toho, že každý člověk má svůj jedinečný tělesný zápach, na každé pokožce se také může parfém rozvinout odlišně v závislosti na teplotě a pH pokožky.